Se över befintliga Passersystem

Att se över och göra en revisionsbesiktning på sitt passersystem är bra för att upprätthålla säkerheten, det kan även vara dags att uppgradera ett passersystem vilket kan vara fördelaktigt av flera skäl, se nedan:

  1. Ökad säkerhet: Äldre passersystem kan vara sårbara för säkerhetsbrister och hacking. Genom att uppgradera till en nyare version eller en mer avancerad teknologi som Mifare DESFire, förbättrar man säkerheten betydligt.

  2. Bättre funktionalitet: Nyare passersystem erbjuder förbättrad funktionalitet och fler funktioner än äldre system. Det kan inkludera möjligheter som fjärrhantering, appstyrningar och integrering med andra säkerhetssystem.

  3. Användarvänlighet: Moderna passersystem är ofta mer användarvänliga och erbjuder en mer bekväm upplevelse för både administratörer och användare. FC Larm erbjuder även FCCloud där vi tar hand om helheten så att ni kan frigöra tid till annat.

  4. Skalbarhet och flexibilitet: En uppgradering av passersystemet gör det mer skalbart och flexibelt för att hantera förändringar i verksamheten, såsom expansion eller ändrade säkerhetskrav. Det kan även göra det lättare att integrera med andra system och teknologier.

  5. Framtidskompatibilitet: Äldre passersystem kan bli utdaterade och svåra att underhålla över tiden. Ett blixtnedslag där äldre komponenter som ej längre tillverkas går sönder kan få förödande konsekvenser. Genom att arbete förebyggande och uppgradera till en nyare version eller en mer modern teknologi säkerställer man att systemet är kompatibelt med framtida uppgraderingar och nya säkerhetskrav.

Sammanfattningsvis kan en uppgradering av passersystemet förbättra säkerheten, funktionaliteten, användarvänligheten och långsiktig hållbarhet för en organisation. Det kan vara en viktig investering för att skydda företagets tillgångar och säkerställa smidig verksamhetsdrift.

Kontakta oss gärna om ni vill boka en Service på ert passersystem.

Föregående
Föregående

Sänk kostnaderna, byt leverantör.

Nästa
Nästa

FC Larm tecknar Ramavtal med Järfälla Kommun.